Antonellis juwelen bij juwelier Bosmans te Aalst: exclusief en passievol

Antonellis

Antonellis is een jong exclusief Belgisch juwelenmerk dat in enkele jaren tijd uitgegroeid is tot een merk dat in de etalages van de meest prestigieuze juweliers ligt, naast internationale topmerken. Kwaliteit en passie vormen de rode draad doorheen dit succesverhaal.

Het merk combineert het ongeëvenaarde Belgische vakmanschap met de mooiste Italiaanse designs. Deze werkelijk schitterende juwelen worden met de hand vervaardigd en bezet met de beste kwaliteit diamanten die er te vinden zijn. Laat u inspireren door de klassieke elegantie in een fris modern ontwerp, met respect voor de puurheid van de diamant!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Antonellis zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.