Daniel Wellington horloges bij juwelier Bosmans te Aalst: fris en stijlvol

Daniel Wellington

Met de bekende NATO-polsbandjes verovert Daniel Wellington steeds meer en meer harten van bekendheden in de modewereld. Deze armbandjes werden gebruikt door de duikers uit de Britse marine. Ze zitten comfortabel, zijn roestvrij en snel droog. Daarnaast kunt u kiezen uit allerlei kleuren en combinaties zodat uw horloge altijd bij uw stemming past.

In combinatie met het frisse en simpele design van de wijzerplaat kunt u het horloge aanpassen aan uw eigen stijl. Kies voor het zwarte of witte design en combineer deze met een NATO of Italiaanse lederen polsband als het wat gekleder moet zijn. Wat u ook zoekt, Daniel Wellington past bij elke stijl!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Daniel Wellington zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.