Davice juwelen bij juwelier Bosmans te Aalst: uniek en exclusief

Davice juwelen

Het merk Davice combineert ambachtelijk vakmanschap met een modern ontwerp. Dit geeft de sieraden een uniek en onweerstaanbaar karakter. Het staat synoniem voor exclusieve juwelen in Italiaanse stijl. Een stijl die een perfecte mix is van klassieke schoonheid en een modieus design.

Davice ontwikkelde een revolutionaire techniek om hun diamanten nog feller te laten schitteren. Zodra het zonlicht wordt weerkaatst in de diamanten krijgt u een fenomenaal spel van licht en kleur. Alle collecties delen in de elegantie die de Davice juwelen typeren. Bezoek ons en laat u verblinden door de schitterende collecties van dit merk.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Davice zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.