Esprit horloges bij juwelier Bosmans te Aalst: fijn en stijlvol

Esprit horloges

Het merk Esprit is van origine Amerikaans en biedt o.a. sieraden, horloges en kleding aan. Het is een echt lifestyle merk met een eigenzinnige stijl. Esprit werd in 1968 opgericht in San Francisco en hun collecties zijn zeer gewild bij zowel dames als heren over de hele wereld.

De horloges van Esprit zijn stijlvolle uurwerken, ontworpen door de beste ontwerpers van dit fameuze modemerk. Soms sieren schitterende steentjes de uurwerkkast. Daarnaast zijn de horlogebandjes in kwalitatief staal, maar ook in fijn leder te verkrijgen, wat de natuurlijke look helemaal compleet maakt. Kiest u voor een Esprit horloge dan kiest u voor elegantie en klasse.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Esprit zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.