Hermès

Het merk Hermès is begonnen als een bedrijf dat zadels maakte. In de jaren 20 van de vorige eeuw zijn ze hun kennis op dit gebied gaan gebruiken om fijne lederen banden voor uurwerken te vervaardigen. En met succes! Horloges werden een belangrijk deel van hun werkzaamheden.

Hermès is gekend om de unieke en originele vormen van de wijzerplaten. Deze elegante horloges zijn verkrijgbaar in staal, goud met staal of in massief 18 karaats goud met bijpassende metalen banden of met gestikte lederen banden. Hermès belichaamt de geest van een wereld waarin alleen het exceptionele tot uitdrukking komt en waar elk object een ander verhaal vertelt: tijdloos en uniek.

Vanaf 1 april 2023 zullen de luxeproducten van Hermès in België enkel nog verkocht worden in de Hermès Stores. Tot en met 31 maart 2023 kan u in onze juwelierszaak een Hermès horloge of lederen armbandje kopen met een korting van 20%.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Hermès zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruime voorraad aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u weer maximaal plezier beleeft aan uw uurwerk.