Les Georgettes juwelen bij juwelier Bosmans te Aalst: creatief en uniek

Les Georgettes juwelen

Les Georgettes is een Franse creatie van sieraden versierd met een verwisselbaar en omkeerbaar leder. Deze combinatie van sieraden en leer zorgt voor een creatieve en fleurige uitstraling. Door de vele kleuren en talloze variatiemogelijkheden kunt u uw sieraad helemaal aan uw stijl en persoonlijkheid aanpassen.

Voor het juweel heeft u de keuze uit verschillende motieven, al dan niet afgewerkt met stenen. De ontwerpen zijn geïnspireerd door de jungle en te verkrijgen in acht verschillende kleuruitvoeringen. Als finishing touch bepaalt u zelf welke kleur leer u kiest voor de binnenkant van uw uniek juweel. Ieder zijn eigen stijl, ieder zijn eigen Georgette!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Les Georgettes zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.