Manfred+Cracco horloges bij juwelier Bosmans te Aalst: hip en rebels

Manfred+Cracco horloges

Manfred+Cracco is een hippe lijn van het horlogemerk Rodania. Eigenaar Philip Cracco en zijn team brengen hiermee een ode aan Rodania-grondlegger Manfred Aebi, een jonge rebelse marketeer die in 1951 de leiding nam bij Rodania en het merk groot maakte. Een spannend merk met een fascinerende geschiedenis.

De uurwerken van Manfred+Cracco combineren Zwitserse kwaliteit met een trendy Belgisch design. Deze frisse collectie is voor mensen die houden van mix en match. Door de verwisselbare bandjes die u apart kan kopen, kan u deze horloges helemaal aanpassen aan uw eigenstijl. Kies uw kleur en laat zien wie u bent met deze eigenzinnige uurwerken.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Manfred+Cracco zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.