MelanO juwelen

Kleur uw moment! Het motto van MelanO is niet zomaar gekozen. Met de enorme verscheidenheid aan steentjes en materialen heeft u keuze te over om elk moment van uw dag z’n eigen kleur te geven. Zo past uw sieraad altijd bij uw outfit of gelegenheid.

MelanO stimuleert u om uw eigen creativiteit aan te spreken. Om u te laten inspireren. Om uw passie en dromen te volgen. Van zomerse sprankelingen, naar een dynamische herfst en een ingetogen winterse warmte. Wat uw stijl ook is of waar u ook van houdt, voor elk moment in uw leven kunt u met MelanO een bijpassend juweel creëren.

Momenteel geniet u van maar liefst -50% KORTING op de VOLLEDIGE COLLECTIE. Kom dus snel uw favoriete Melano-sieraad tegen een uitzonderlijke prijs uitkiezen in onze winkel.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van MelanO zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.