MVMT horloges bij juwelier Bosmans te Aalst: minimalistisch en modern

MVMT horloges

Het Amerikaanse merk MVMT werd in 2013 opgericht in Los Angeles. De letters staan voor het woord movement, wat beweging betekent. Niet alleen geldt dit voor de tijd die steeds verder tikt, het geeft ook de verandering naar het moderne weer die het merk wil bewerkstelligen in de fashionwereld.


De verschillende ontwerpen van de horloges van MVMT zijn geïnspireerd op de innovators en dromers van deze wereld. Ze staan voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De designs zijn minimalistisch en ontworpen om avonturen te beleven en nieuwe levensverhalen te creëren. Laat u inspireren door de kracht van de beweging!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk MVMT zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft..