Nona Juwelen bij juwelier Bosmans te Aalst: fris en eigentijds

Nona

Happy girls are the prettiest! Dat is de slogan van Nona. Met frisse gouden en zilveren juwelen met een stijlvolle toets creëert het merk alle voorwaarden om van het leven te genieten. Door de keuze van glanzende en matte afwerking krijgen de sieraden een uniek karakter.

Another day, another chance to sparkle! Deze eigentijdse sieraden zorgen ervoor dat u elke morgen met een glimlach aan de dag begint. De fantasierijke ontwerpen passen in elke stijl. De juwelen worden daarnaast gecombineerd met zirkonen, synthetische stenen en zoetwaterparels. Tevens besteedt Nona extra aandacht aan draagcomfort, waardoor u uw favoriete juwelen elke dag kunt dragen!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Nona zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.