Obaku horloges bij juwelier Bosmans te Aalst: eigentijds en eenvoudig

Obaku

Voel het moment! Dat is exact waar dit merk voor staat. De Deense topdesigners Lau Ruge en Christian Mikkelsen brengen een prachtige mix van tradities uit Azië en Scandinavië samen in hun minimalistische designs. Dit maakt van elk horloge een eenvoudig en uniek stukje vakmanschap.

Erg kenmerkend voor deze horloges is dat de kast overvloeit in de band zonder storende verhogingen. Daarnaast zorgen de kalme en gebalanceerde kleuren ervoor dat de uurwerken van Obaku eenvoudig te combineren zijn met uw outfit en stijl. Laat u verleiden door de harmonie van tradities in een eigentijdse vormgeving met aandacht voor kwaliteit en functionaliteit.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Obaku zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.