One More juwelen bij juwelier Bosmans te Aalst: sensueel en luxueus

One More

One More is een van oorsprong Belgisch bedrijf. In het pittoreske Poperinge start Jean-Baptiste Beheyt een artisanaal atelier voor zilversmeedkunst. Al snel blinkt hij uit in het maken van zilveren en later ook gouden juwelen. Zijn zoon verhuist het atelier naar Kortrijk en daar wordt het huis een leidinggevende speler in de juwelensector.

Bent u op zoek naar dat éne juweel waarbij uw hart een sprongetje maakt? Dan zit u bij One More goed. Laat u betoveren door de sensuele gouden en diamanten sieraden. Hun collectie is zo gemaakt dat u de juwelen kunt combineren en veranderen zoveel u wilt. One More is de belichaming van pure luxe in een tijdloze juwelencollectie.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van One More zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.