Oris

Het Zwitserse horlogemerk Oris is in meerdere opzichten een eigenzinnig merk. Zo staan ze bekend om hun uitsluitend mechanische horloges die zich onderscheiden door hun design. Door de enorme passie en toewijding behoort het merk Oris nu tot één van de grotere horlogemerken ter wereld.

Oris heeft een collectie van vier verschillende ontwerpen: cultuur, duiken, luchtvaart en autosport. De Oris kunt u altijd herkennen aan de rode rotor die zichtbaar is aan de achterkant van uw horloge! Met hun slogan “Echte horloges voor echte mensen” verbinden ze verschillende modellen van hun uurwerken aan het leven van specifieke personen. Door de verscheidenheid aan horloges vindt u er altijd één die bij u past!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Oris zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruime voorraad aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u weer maximaal plezier beleeft aan uw uurwerk.