1982

Marc Bosmans studeerde in 1982 af aan het Instituut Technicum te Antwerpen als uurwerkmaker, juwelier en ontwerper. Tien jaar lang vervolmaakte hij zich in verschillende ateliers. Eénmaal hij de kunst van deze ambacht volledig in de vingers had, besloot hij zelfstandig te ondernemen, net zoals hij thuis altijd gezien had.

1992

In 1992 nam hij een eerste zaak over in Halle. ‘Juwelier Bosmans’ was geboren! De zaak werd met passie en gedrevenheid geleid, maar al vlug voelde Marc de noodzaak van een tweede zaak, om de verschillende collecties beter tot hun recht te laten komen.

1996

Met de bevlogenheid van een ‘meester juwelier’ en de juiste knowhow in huis kon een nog exclusiever gamma juwelen en horloges voorgesteld worden aan de klanten. Nauwelijks vier jaar na de start werd in 1996 ‘Juwelier Bosmans Classic’ boven de doopvont gehouden.

2009

Gaandeweg werd duidelijk dat fashion collecties voor de jeugd in het aanbod niet mochten ontbreken. Er werd in 2009 een derde zaak geopend te Halle: ‘B-watch’. Het drieluik ‘Bosmans winkels’ stond vanaf dat ogenblik garant voor een heel ruim assortiment uurwerken en juwelen waarbij klanten met de nodige vakkennis worden bijgestaan in hun keuzes.

2011

De commerciële honger van Marc Bosmans bleef aanhouden en toen in Aalst de gekende juwelierszaak De Wolf kon worden overgenomen twijfelde hij geen moment. De zaak werd ondertussen volledig vernieuwd en letterlijk gecompartimenteerd om het exclusieve aanbod te scheiden van het fashion gamma. Op één en dezelfde locatie twee aparte werelden met een heel andere beleving, biedt de mogelijkheid om elke klant naar wens en verwachting te bedienen.

Missie

In mijn winkels wil ik klanten laten ‘proeven’ van uurwerken en juwelen. U laten passen, ontdekken, en ervaren, dat is de service waar ik, Marc Bosmans, het grootste belang aan hecht. Ons team zal u vakkundig begeleiden, waardoor het voor u makkelijker wordt om te kiezen.

Ons aanbod is immers groot, waardoor ik nodig acht mijn personeel goed op te leiden zodat zij u met gerichte vragen en de juiste informatie op weg kunnen helpen zodat u een bewuste keuze kan maken. Een juweel is immers vaak verbonden aan emotie: een bepaalde gebeurtenis, een gevoel of een herinnering. Ik beschouw het als mijn taak er voor te zorgen dat iedere klant met plezier zijn ‘Bosmans’ draagt.

Bijscholing en vernieuwing zijn sleutelwoorden die mezelf en mijn team van specialisten in staat stellen op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen, modetrends en evoluties. Elke dag tracht ik met passie mijn team te inspireren en te motiveren zodat zij met kennis van zaken en met plezier het ‘Bosmans’-vaandel mee vertegenwoordigen.

Tot binnenkort in één van onze winkels,

Marc Bosmans

Enkel kwaliteit

Dankzij uitstekende connecties in binnen- en buitenland slagen we er in om topkwaliteit te leveren.

Het geeft voldoening onze klanten te kunnen ontvangen in comfortabele en gezellige winkels, waarbij onze uitgebreide adembenemende collectie van exclusieve horloges en sierraden goed tot hun recht komen.

Wij doen ons werk met trots en passie en zijn alleen tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u verschillende modellen en merken zien passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruime voorraad en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze voor u/p>
Advies nodig?