Pig & Hen juwelen bij juwelier Bosmans te Aalst: gedurfd en robuust

Pig & Hen

Het merk Pig & Hen werd opgericht in Amsterdam. De naam komt voort uit het vroegere zeemansleven toen men geloofde dat een tatoeage van een varken en een kip hen zou redden van verdrinking tijdens schipbreuk. Deze traditie is de basis van de gedurfde en robuuste collectie armbanden van dit merk.

De armbanden van Pig & Hen gaan een leven lang mee. De grove vormen, stoere kleuren en de prachtige, oersterke materialen passen bij de zelfverzekerde man en zullen, net als de echte zeelieden van vroeger met het verstrijken van de tijd verouderen zonder hun unieke, karakteristieke kenmerken te verliezen!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Pig & Hen zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.