Police horloges bij juwelier Bosmans te Aalst: stoer en rebels

Police

Dit Italiaanse lifestylemerk staat voor stoere, rebelse en onstuimige uurwerken! Met hun bijzondere kastvormen en gedecoreerde wijzerplaten voorzien van skulls en andere cultobjecten richten ze zich op mensen die houden van een gewaagd design en willen opvallen in stijl.

Hollywoodsterren als Bruce Willis en George Clooney lieten zich al zien met een horloge van Police om hun pols. De uurwerken met de dikke leren horlogebanden die met metalen studs zijn beslagen, spreken tot de verbeelding van iedereen met een eigenzinnige stijl. De vintage touch draagt er bovendien toe bij dat dragers van deze rebelse horloges een gedurfde persoonlijkheid uitstralen.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Police zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.