Rado horloges bij Juwelier Bosmans te Aalst: duurzaam en esthetisch

Rado

Het Zwitserse horlogemerk Rado wordt gedreven door een rotsvast geloof in technologie. Ze staan bekend om hun krasbestendige en duurzame horloges die bestaan uit kwalitatieve materialen zoals keramiek en diamant. Zo kunt u met recht zeggen dat uw horloge niet wordt aangetast door de tijd!

Het opvallende horlogemerk zet met een futuristische uitstraling van hun horloges een product neer dat zich onderscheidt van de rest van de merken. Bij Rado horloges gaan innovatie en esthetiek hand in hand. Zo mocht dit merk al verschillende design-awards in ontvangst nemen. Wie belang hecht aan duurzaamheid en design moet zeker eens kijken naar de verschillende modellen van dit merk!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Rado zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruime voorraad aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u weer maximaal plezier beleeft aan uw uurwerk.