Rich Gone Brokehorloges bij juwelier Bosmans te Aalst: vrolijk en uniek

Rich Gone Broke

Rich Gone Broke is een open gemeenschap van artiesten en invloedrijke figuren. Deze personen zijn in 2013 in Frankrijk het merk gestart met een gezamenlijke ambitie: het ontwerpen van unieke, expressieve en conceptuele horloges. Net zoals de artiesten dagen de uurwerken van dit merk de gevestigde orde uit.

De collectie van Rich Gone Broke bestaat alleen maar uit gelimiteerde edities. Zo draagt u altijd een uniek en speciaal horloge om uw pols. Bovendien blijft de collectie hierdoor vrolijk en fris. De uurwerken zijn kwalitatief, maar tegelijk ook anders, leuk en betaalbaar. Dat is dan ook te merken aan het succes van het merk. Ondertussen zijn de horloges van Rich Gone Broke verkrijgbaar in heel Europa, Verenigde Staten, Zuid-Korea, Taiwan & Singapore.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende uurwerken van Rich Gone Broke zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan horloges en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw horloges? Wij repareren uw uurwerken professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.