Royolz juwelen bij juwelier Bosmans te Aalst: persoonlijk en stijlvol

Royolz

Bent u op zoek naar een écht gepersonaliseerd juweel? Ontdek dan de collectie van Royolz. Deze elegante sieraden zijn ontworpen door een creatief duo met passie voor innovatie. Het biedt een alternatief voor de gangbare gepersonaliseerde juwelen. Royolz is het eerste merk ter wereld met unieke, doorzichtige en voelbare vingerafdruk sieraden!

De vingerafdruk wordt via de zogenoemde “verloren was” methode in het stijlvolle juweel aangebracht. Bovendien zijn de sieraden doorzichtig en passen ze zo altijd bij de kleding die u draagt. Elk juweel kan daarnaast nog voorzien worden van een gravure met daarin een naam of persoonlijke datum. De sieraden zijn verkrijgbaar in Sterling zilver 925 en geel-, wit-, of roségoud.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Rodania zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.