Silis juwelen bij juwelier Bosmans te Aalst: betaalbaar en persoonlijk

Silis

In 2013 kreeg Karen, de oprichtster en ontwerpster van Silis, het idee om zich te gaan toeleggen op het creëren van allerlei soorten betaalbare en persoonlijke armbanden. Het woord Silis is afgeleid van het Engelse woord “silly” wat zij interpreteert als gek, leuk, vreugde en liefde. Deze positieve en opgewekte woorden zijn de basis voor de verschillende collecties van Silis!

Sinds 2015 heeft Karen samen met Nathalie verschillende collecties samengesteld voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Ze zijn ondertussen bij meer dan 600 retailers wereldwijd te vinden. Met o.a. de city chique, Ibiza beach & beyond blue collecties bieden ze verschillende stijlvolle thema’s aan, zodat u voor iedere gelegenheid een bijpassende armband vindt.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Silis zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.