Skagen Horloges bij juwelier Bosmans te Aalst: elegant en puur

Skagen

De horloges van het merk Skagen zijn geïnspireerd op de contouren van de beroemde kustlijn van de moderne, gelijknamige badplaats in Denemarken. Strakke lijnen, zachte rondingen en bijzondere materialen, dat is wat deze uurwerken stuk voor stuk tot fraaie creaties maakt die passen bij elke outfit.

Henrik en Charlotte Jorst, het koppel achter het merk, droomden van mooie ontwerpen voor zowel dames als heren aan betaalbare prijzen. Met hun minimalistische designs, elegante maar sobere stijl en platte uurwerkkasten die voor hun unieke herkenbaarheid zorgen, spreken de horloges wereldwijd tal van mensen aan. Laat u overtuigen door de Deense eenvoud, elegantie en puurheid van hun designs!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Skagen zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.