Swarovski horloges bij juwelier Bosmans te Aalst: chic en trendy

Swarovski

Swarovski is wereldberoemd om zijn sieraden bezet met schitterende kristallen. Dit Oostenrijkse merk werd in 1895 opgericht en is heden ten dage niet meer weg te denken uit de fashion wereld. Hun collecties zijn een toonbeeld van luxe, glamour en uniek design.

De horloges van Swarovski hebben een Zwitsers uurwerk en zijn voorzien van de meest blinkende kristallen. Deze kristallen worden heel zorgvuldig met de hand geplaatst. Zoals u van het merk mag verwachten geven de moderne ontwerpen een chique uitstraling om uw pols. Een horloge van dit merk is dan ook een must-have voor elke trendy dame. Bovendien zijn ze erg stijlvol te combineren met de juwelen van Swarovski.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Swarovski zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.