Timberland horloges bij juwelier Bosmans te Aalst: avontuurlijk en degelijk

Timberland Horloges

Timberland horloges zijn gemaakt voor mensen die genieten van het avontuurlijke buitenleven. Geworteld in een lange traditie van ambachtelijke schoenproductie, staat het merk wereldwijd bekend om zijn ruige leren laarzen. Met hun accessoires volgen ze dezelfde lijn. Net als hun boots bewijzen ook Timberland uurwerken keer op keer hun degelijkheid.

De uurwerken van dit merk zijn echte outdoor horloges met stevige banden uit leder of waterbestendige kunststof. De meeste modellen zijn waterdicht tot op 5 of 10 ATM. Ook als het op comfort aankomt, heeft Timberland een smetteloos imago. Dat maakt de uurwerken zo geliefd bij mannen die niet terugdeinzen voor de vele uitdagingen in het leven.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Timberland zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.