Zinzi

Zinzi is een Nederlands merk dat opgericht is in 2003 en in 12 jaar is uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Het merk staat voor fun, fashion, vrouwelijk en betaalbare luxe. Alle juwelen vloeien voort uit een schets gemaakt door topdesigners uit de sieradenbranche. Met deze ontwerpen heeft u altijd iets bijzonders in handen en creëert u uw eigen unieke stijl.

Het merk Zinzi is glamoureus, trendy en stijlvol. Alle juwelen worden gemaakt in samenwerking met de beste producenten van sieraden ter wereld. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van zilver, 14 karaat goud, zirkonia en parels. De beste materialen en de nieuwste technologieën garanderen de hoge kwaliteit van Zinzi.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Zinzi zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.