Annamaria Cammilli

Het merk Annamaria Cammilli is ontstaan in Florence, de stad die bekend staat om zijn schoonheid, geschiedenis en kunst. Deze woorden typeren ook de adembenemende collectie van juwelen die zij hebben ontworpen, geïnspireerd door de natuur. Unieke designs die betoveren met een delicaat spel van licht en kleur.

Cammilli toont goud in zijn rijkste en meest ongebruikelijke vormen. Exclusieve goudtinten en een bijzondere afwerking zorgen voor fascinerende effecten die geaccentueerd worden door diamant, halfedelsteen en parel. De sieraden worden met een ongeziene perfectie tot onovertroffen creaties gesmeed. Laat u fascineren door de vele vormen en kleuren van deze schitterende juwelen!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Annamaria Cammilli zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.