Trouwringen kopen bij Juwelier Bosmans te Aalst: Voor elk wat wils

Trouwringen kopen

Trouwringen kopen doet u bij juwelier Bosmans te Aalst!

Aarzel niet en kom direct langs bij dé juwelier van Aalst! Wij hebben voor u de meest uitgebreide keuze aan trouwringen in de regio. Daarbij hebben wij voor elk budget een passende ring, of u nu op zoek bent naar een klassieke ring, exclusieve ring of een ring die geheel volgens uw eigen ontwerp gemaakt is.


Profiteer vanaf 4/2/2019 tem 9/2/2019 van onze speciale Wedding Fair voorwaarden!


Waarom kiezen voor juwelier Bosmans te Aalst?

Naast het feit dat wij een ruim assortiment aan (klassieke) trouwringen hebben, zijn er nog een aantal redenen om deze bij ons te kopen:

  • Uniek ontwerp van trouwringen naar uw wensen
  • Geen verrassingen qua prijs
  • Ringen van 18, 14 of 9 karaat
  • Allerlei soorten duurzame materialen
  • Alleen ringen van topkwaliteit!

Het bedenken van uw ringen gaat geheel volgens uw wensen. Met een exclusief 3D programma ontwerpen wij samen met u de trouwringen. Deze ringen kunnen bestaan uit wit geel en rood goud, maar zelfs ringen van platina en zilver kunnen wij voor u bestellen. Het unieke aan dit programma is dat het ook direct de prijs voor u berekent. Hierdoor weet u zeker dat u bij het kopen nooit voor verrassingen komt te staan door bv een hogere goudprijs.

Wij denken verder dan alleen uw trouwringen

Het is een fijn gevoel als wij merken dat het aanstaande bruidspaar hun ideale paar trouwringen heeft gevonden. Maar daar blijft het voor ons niet bij! Natuurlijk wil u de ringen op de grote dag mooi kunnen presenteren. Ook hier hebben wij over nagedacht! Zo kunt u bij ons terecht voor een gepersonaliseerd trouwring kussen waarop bv uw naam of een stukje tekst uit een lied dat u nauw aan het hart ligt wordt geplaatst.

Aarzel daarom niet langer en laat u bij ons inspireren door het spel van kleuren en vormen. We garanderen dat u de trouwringen van uw leven zult vinden, waarop u alleen maar “ja” kunt antwoorden!