Trouwringen kopen doet u bij juwelier Bosmans te Aalst!

Trouwringen kopen kan soms een hele opgave zijn. Bij juwelier Bosmans, in het hartje van de stad Aalst, vindt u ongetwijfeld de ringen om uw liefde voor altijd te bezegelen. In onze intieme weddingcorner laten wij u kennismaken met een ruim assortiment aan trouwringen. Wij hebben voor elk budget een passende ring die aansluit bij uw stijl of volledig op uw maat ontworpen is.

Waarom kiezen voor juwelier Bosmans te Aalst?

Omdat trouwringen kopen een speciale gelegenheid is, vinden wij het belangrijk om dit in de meest intieme en vertrouwde sfeer te laten verlopen. Wij hebben daarom een aparte maar uiterst gezellige ruimte ingericht waar u in alle rust en op eigen tempo de juiste beslissing kan nemen.

In onze weddingcorner bieden wij u het grootste aanbod trouwringen aan in de regio. Onze trouwcollectie bestaat uit twee topmerken: Dora en Mathisse by Stevigny. Zo zijn wij maar ook u zeker van de allerbeste kwaliteit. Kiest u voor een trouwring uit onze collectie, dan kan u helemaal vertrouwen op:

  • een uniek ontwerp op maat;
  • vervaardigd uit de meest duurzame materialen;
  • in 18 karaat goud.

Op basis van uw wensen en budget gaan wij samen met u op zoek naar de perfect passende ringen. U kan kiezen voor wit-, geel- of roségoud of zelfs voor platina of zilver. Verkiest u eerder een eigen ontwerp? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. Met een exclusief 3D-programma creëren wij samen met u de trouwringen van uw dromen. Dit programma berekent meteen de prijs zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

U bepaalt dus volledig zelf met welke trouwringen u het ja-woord geeft. Net zoals de bijhorende inscriptie of een eventuele vingerafdruk verwerkt in het design van de trouwringen. Bij juwelier Bosmans kent liefde geen grenzen!

Wij denken verder dan alleen uw trouwringen

Het is een fijn gevoel als wij merken dat het aanstaande bruidspaar hun ideale paar trouwringen heeft gevonden. Maar daar blijft het voor ons niet bij! Ook over de presentatie denken wij met u mee. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een gepersonaliseerd ringkussen met uw namen of waarop een citaat naar voorkeur wordt geplaatst.

Zet samen de volgende stap en kom bij ons uw trouwringen kopen

Laat u bij ons inspireren door onze unieke trouwcollectie en kom in onze intieme weddingcorner de trouwringen van uw dromen kiezen. We gaan samen met u op zoek naar de trouwringen van uw leven waarop u alleen maar "ja" kunt antwoorden!