Creaties

Nieuwe juwelen maken van oud goud

Heeft u juwelen die niet worden gedragen omdat ze niet (meer) passen bij de huidige modetrend? Ze zijn verkregen door bijvoorbeeld een erfenis waardoor er vaak een grote emotionele waarde aanhangt. Zou het niet geweldig zijn als u deze sieraden weer elke dag kan dragen? Als een positief aandenken aan vroeger of een dierbaar persoon óf gewoon omdat uw oude juweel zo weer helemaal past bij uw huidige stijl en persoonlijkheid? Nieuwe juwelen maken van oud goud, in ons atelier is het mogelijk!


Juwelen maken van oud goud met uiterste zorg voor uw herinnering

Met het materiaal van, en soms gebaseerd op juwelen die u niet meer draagt ontwerpen wij een nieuwe creatie. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp op maat naar uw wens. Elke creatie wordt uitgetekend in 3D waardoor u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstig sieraad. Vervolgens maken wij het 3D model compleet in was na, zo kan u deze passen en ervaren hoe het uiteindelijke juweel eruit zal zien. Als alles naar uw tevredenheid is, gaan wij aan de slag en vormen het oude sieraad om tot een nieuw exclusief en uniek juweel. Zo blijft de emotionele waarde bestaan en kan u elke dag genieten van een schitterend sieraad dat helemaal bij u past …


Vrijblijvende informatie & offerte op maat

Een bijkomend voordeel is namelijk dat u op uw nieuwe juweel gemiddeld tussen de 60% en 80% aan kosten bespaart. Dit hangt af van o.a. hoeveel goud uw oude sieraad bevat. Aarzel dus niet, kom bij ons langs en breng uw oude juweel mee. Samen met u maken wij vrijblijvend een ontwerp en offerte op maat voor uw nieuwe exclusieve sieraad. Ieder kunstwerkje is immers persoonlijk en uniek!

Vrijblijvende informatie & offerte op maat

Aarzel dus niet, kom bij ons langs en breng uw oude juweel mee. Samen met u maken wij vrijblijvend een ontwerp en offerte op maat voor uw nieuwe exclusieve sieraad. Wil u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen. Ieder kunstwerkje is immers persoonlijk en uniek!