Pijnloos oorbellen laten schieten

Vindt u het zo leuk om telkens verschillende oorbellen te dragen dat u graag een 2e of 3e gaatje erbij wil laten zetten? Of begint uw kind al oog te krijgen voor de leuke versieringen die mama of papa in het oor draagt en wil hij of zij ook gaatjes in de oren? Kom dan langs bij juwelier Bosmans te Aalst. Bij ons kan u oorbellen laten schieten zonder pijn. 

 

Oorbellen laten schieten? Zo gedaan!

Eigenlijk klopt het woord “schieten” niet helemaal. Tegenwoordig wordt er nauwelijks nog gebruik gemaakt van een machine om oorbellen te schieten. Met het huidige systeem wordt in één vloeiende beweging het gaatje geprikt en door de veiligheidssluiting vastgezet. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Zonder knal, dus geen schrikreactie
  • Zo goed als pijnloos
  • Zeer snelle genezing
  • Perfect mogelijk om 2 gaatjes tegelijk te zetten
  • Enorme precisie; men kan op de mm juist positioneren

Voordat we de oorbellen zetten kan u kiezen uit een aantal verschillende modellen. De collectie bevat voor ieder wat wils: van chirurgisch staal en echt goud voor zowel mannen als vrouwen tot toffe bloemetjes, leuke vlindertjes of andere motieven voor de allerkleinsten. Hebt u heel gevoelige oren? Dan vindt u zeker de perfecte oorbellen in onze Studex Sensitive-collectie.

Alle oorbellen zijn steriel verpakt zodat er nauwelijks kans is op een infectie of ontsteking van het oor. U kan bij ons een flesje ontsmettingsmiddel verkrijgen waarmee u dagelijks uw oorlel kan verzorgen. Na het zetten van de oorbellen in onze winkel te Aalst, is het aan te raden om het eerste paar minimaal 6 weken te laten zitten en dagelijks goed te verzorgen om dichtgroeien te voorkomen. Daarna bent u vrij om ze door een oorbel van uw keuze te vervangen.

Meer informatie?

Wil u graag oorbellen laten schieten of heeft u eerst toch nog een vraag hierover?
Aarzel dan niet en kom snel langs in onze winkel te Aalst of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!