Over ons

Ons Fashion team staat voor u klaar

Een goed gekozen juweel of horloge maakt je outfit helemaal compleet. Daarom vind je bij ons een ruime keuze aan fashion juwelen. Van Fossil tot Michael Kors en van Police tot Swarovski.

Kennis met jaren aan ervaring

Juwelier Bosmans in Aalst staat voor service en kennis. Voor klassieke en trendy juwelen en horloges. Toen Marc Bosmans in 2013 juwelierszaak De Wolf overnam en volledig vernieuwde is er bewust voor gekozen om zowel een fashion als luxe afdeling te creëren. Zo zorgen we ervoor dat we u perfect naar wens kunnen helpen.

U kan hierbij rekenen op onze jarenlange ervaring. Marc studeerde in 1982 af aan het Instituut Technicum te Antwerpen als uurwerkmaker, juwelier en ontwerper. In de jaren die volgden heeft hij veel kennis in verschillende ateliers opgedaan om vervolgens in 1992 zijn eerste zaak in Halle te openen. Al die tijd staan service en kennis van zaken hoog in ons vaandel. Zo volgt ons team de nodige bijscholingen en bezoeken we regelmatig onze producenten om zo op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen, modetrends en evoluties. Hierdoor kunnen we uw wensen vlekkeloos koppelen aan het juweel of uurwerk van uw dromen. Kortom, we gaan voor niets anders dan complete tevredenheid van u, de klant.

“Wij doen ons werk met trots en passie en zijn alleen tevreden als onze klanten dat ook zijn.“

Service ook na aankoop

Ook na de aankoop van uw juweel of horloge staat ons team voor u klaar. Een reparatie van uw uurwerk? Of een opfrisbeurt voor uw parelcollier? Wij zorgen ervoor, snel en professioneel. Kijk bovendien ook zeker eens naar onze creaties pagina. Wij maken graag nieuwe juwelen van oud goud.

Vrijblijvend meer informatie

Aarzel dus niet, spring binnen in onze winkel en bekijk ons ruime assortiment aan fashion juwelen en horloges. We laten u graag verschillende sieraden en uurwerken zien. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.