Michael Kors Juwelen

Michael Kors is een Amerikaanse mode designer die niet alleen kleding ontwerpt en parfum en tassen verkoopt, maar ook een eigen juwelenlijn heeft. Het is een merk dat staat voor een chic design met een visie. De sieraden zijn een must-have voor elke vrouw die van een glamoureuze en elegante stijl houdt.

De juwelen van Michael Kors zijn perfect te combineren met de uurwerken van dit merk. De juwelen en uurwerken geven blijk van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Met hun vele zirkonia steentjes kunt u zo de rode loper op. U zal extra stralen met deze luxueuze sieraden in rosé of goudkleur.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Michael Kors zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.