Fashion uurwerken

Fashion uurwerken bij Juwelier Bosmans in Aalst

Fashionliefhebbers zullen ogen tekort komen bij ons! In onze winkel bieden we u een scala van uurwerken voor zowel hem als haar. Zo is er voor elke stijl wel een uurwerk te vinden, van elegant tot casual, met of zonder extra functies.

Verschillende merken van topkwaliteit

U vindt bij ons vele topmerken.

Houdt u van vintage dan zal een horloge van Fossil een goede keuze voor u zijn.

Verkiest u klassieke en elegante uurwerken dan zullen Hugo Boss, Armani, Tommy Hilfiger en Michel Herbelin meer tot uw verbeelding spreken. Maar kijk ook gerust eens naar populaire uurwerken zoals Michael Kors en Guess of de eigenzinnige horloges van Calvin Klein en Diesel.

Laat u verrassen door de vele verschillende kleuren van Ice Watch, de urban lifestyle van Boss-orange of het minimalisme en de elegantie van Bering.

Eerder op zoek naar een kunstzinnig horloge? Dan zal Pierre Balmain u zeker kunnen bekoren. Onze collectie van Longines, bekend om zijn nauwkeurigheid en traditie, is zeker ook het bekijken waard!

De mooie en functionele ontwerpen van Citizen, Casio en Rodania vervolledigen ons aanbod.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u verschillende modellen en merken zien passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruime voorraad aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u overigens ook dat u bij ons terecht kunt voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u weer maximaal plezier beleeft aan uw uurwerk.