Casio horloges

Het Japanse merk Casio maakte zich onsterfelijk in de jaren ’90 van de vorige eeuw met hun razend populaire rekenmachine horloges. In hun collectie staat vooruitgang centraal en inmiddels is het merk dan ook uitgegroeid tot een van de leidinggevende horlogemerken op het gebied van innovatie en techniek.

Wanneer u voor een Casio horloge kiest bent u zeker van een stijlvol design, hoogwaardige materialen en innovatieve functionaliteiten. Ontdek de ontwerpen die de nieuwste technologieën integreren zoals de schokbestendige G-Shock op zonne-energie of laat u leiden door de Pro Trek serie met ingebouwd kompas en luchtdrukmeter. Welk horloge u ook kiest, het maakt met recht uw leven gemakkelijker!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Casio zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.