Accessoires

Accessoires bij Juwelier Bosmans in Aalst

Naast ons uitgebreid aanbod juwelen en horloges, kan u sinds kort ook terecht bij Juwelier Bosmans voor stijlvolle accessoires. Ons professionele team weet als geen ander hoe accessoires een outfit volledig kunnen transformeren. Daarom kan u bij ons ook modieuze accessoires van Hugo Boss, Orciani en WOLF verkrijgen, die elke outfit compleet maken.

Accessoires by Hugo Boss

De vulpennen, balpennen en rollerball pennen van Hugo Boss stralen klasse uit en zijn van de beste kwaliteit. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen (gerubberd, gecoat, messing…) zowel voor hem als voor haar. De schrijfwarenlijn van Hugo Boss wordt vervolledigd door een assortiment van bijpassende schrijfaccessoires, zoals notitieboekjes, mappen, sleutelhangers, portefeuilles en pennenzakjes, maar ook elektronische artikelen zoals powerbanks.

Exclusiviteit van Orciani

Is uniek zijn van uiterst belang voor u? Dan kan u terugvallen op de accessoires van Orciani, die u in onze winkel in Aalst kan vinden. De exclusieve handtassen komen rechtstreeks uit Italië en zijn nergens anders in de buurt te vinden. Van elk model wordt slechts één exemplaar gemaakt. Zo bent u zeker van een smaakvolle handtas die enig is in haar soort.

Orciani biedt naast de exclusieve handtassen ook een gamma lederwaren aan. Zo kan u kiezen voor een luxueuze portefeuille, make-uptas of pochette van Orciani. Wat u ook kiest, u kiest zeker en vast voor kwaliteit en elegantie.

WOLF

WOLF verrijkt ons gamma met hun watch winders en juwelenkistjes in verschillende kleuren. Watch winders zijn onmisbaar voor de liefhebbers van automatische horloges. Deze horlogeopwinder combineert functionaliteit met een geweldig design. De juwelenkistjes zijn met hun elegante uitstraling dan weer onmisbaar voor vrouwen met klasse.

Sjaals

Het hele jaar door vindt u bij Juwelier Bosmans een mooi aanbod sjaals van verschillende topmerken die elk hun eigen persoonlijkheid uitstralen.

Persoonlijk advies in onze winkel

Bent u op zoek naar stijlvolle accessoires die passen bij elke gelegenheid? Juwelier Bosmans in Aalst heeft een ruim aanbod van exclusieve accessoires in haar gamma. Kom gerust langs voor meer informatie of advies.