Comme Quatre

De handtassen van Comme Quatre zijn handgemaakt door traditionele Marokkaanse ambachtslieden. Ze worden getypeerd door een paar opvallende trekjes zoals de sierlijke koeienhuiden. Dankzij het tijdloze ontwerp zijn ze ieder seizoen draagbaar.

Mooi, eerlijk en duurzaam

Een Comme Quatre handtas is een knap staaltje van upcycling: oude en ‘onbruikbare’ materialen worden omgetoverd tot iets wat weer waardevol is en vaak zelfs mooier. Op deze manier werkt Comme Quatre mee aan een duurzaam product én dito lokale economie.

Unieke, hoogwaardige accessoires

In het assortiment van Comme Quatre vindt u ook bijhorende portefeuilles, pochettes, sleutelhangers, … Elk accessoire staat garant voor 100% soepel leder en een eigen unieke print en karakter. Het gebruik van natuurlijke koeienhuid zorgt bij elke handtas en accessoire voor een verschillend patroon, door de kleurverschillen in de vacht van de koe.

Persoonlijk advies in onze winkel

Geef een onderscheidende touch aan uw outfit met een Comme Quatre handtas of ander stijlvol accessoire. We vertellen u graag alles over deze (h)eerlijk handgemaakte producten en helpen u bij het maken van de perfecte keuze.