De mooiste kinderjuwelen voor speciale momenten

Bent u op zoek naar een leuk en origineel verjaardags- of communiegeschenk voor uw oogappel? Hebt u dan al aan een mooi juweeltje gedacht? Bij Juwelier Bosmans te Aalst kan u terecht voor een schitterende en gevarieerde collectie van kinderjuwelen, met Orage Kids als topmerk.

Trendy juwelen voor hippe kinderen

Elk kind vindt het wel leuk om zich mooi te maken. Wat ze zien bij mama of papa, willen zij natuurlijk ook. In onze winkel bieden wij een uitgebreide en trendy juwelencollectie aan speciaal voor kinderen. En die juwelen worden vervaardigd in verschillende vormen, figuren en kleuren.

Zo vindt u bij Orage Kids een mooi aanbod aan kettinkjes, armbanden, oorbellen, ringen en naamplaatjes. Deze juwelen bestaan uit felle kleurtjes en leuke figuurtjes zoals strikjes, diertjes of bloemetjes.

Zilveren en gouden kinderjuwelen

De zilveren juwelen van Orage Kids zijn voorzien van een laagje rhodium om het zilver te beschermen tegen oxidatie en te zorgen dat het langer mooi, helder en glanzend blijft. Ziet uw oogappel liever goud? Ook voor leuke gouden juweeltjes kan u bij ons terecht. Alle kinderjuwelen uit ons aanbod worden minutieus en met aandacht voor detail afgewerkt.

Voor speciale momenten

Bent u nog op zoek naar een origineel geschenk voor de doop, het communie- of lentefeest van uw kind? Kom onze prachtige kinderjuwelen van Orage Kids ontdekken in onze winkel.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen. Bovendien hebben wij ook een mooie collectie aan juwelen en horloges voor de mama en papa! Spring dus zeker eens binnen in onze winkel in Aalst.