Kinderjuwelen van kids by Cara | Juwelier Bosmans te Aalst

Kinderjuwelen van kids by Cara

Bent u op zoek naar een mooi sieraad voor uw kind? Om bv. als geschenk op de verjaardag of eerste communie te geven?

Bij Juwelier Bosmans te Aalst kan u terecht voor een werkelijk schitterende collectie van kinderjuwelen.

Het sieradenmerk Cara heeft speciaal voor kinderen een juwelenlijn gemaakt die bestaat uit zilver en goudkleurige juwelen: kids by Cara. Sommigen daarvan zijn zelfs met steentjes bezet.

Mooie figuren voor hippe kinderen

Ook kinderen vinden het leuk om zich mooi te maken. Want wat ze zien bij mama of papa, willen zij natuurlijk ook. Daarom bieden we u bij Juwelier Bosmans een leuke en mooie collectie kinderjuwelen aan. Houdt uw kleine meid van paarden of katten? Kids by Cara heeft voor ieder wat wils. Enkele voorbeelden van de verschillende figuren zijn:

  • Dolfijnen
  • Paarden
  • Katten
  • Vlinders

Maar niet alleen voor dieren kan u bij kids by Cara terecht. Ook voor hartjes, kruisjes, engeltjes en zelfs handjes en voetjes kan u terecht bij dit prachtige merk. Uw kind kan kiezen uit de fijnste armbandjes, de schattigste oorhangertjes of -knopjes en leukste kettinkjes.

Gouden kinderjuwelen

Voor uw kinderen is alleen het beste goed genoeg. Daarom zijn de sieraden van kids by Cara gemaakt van kwalitatief zilver en 18 karaat goud. De kinderjuwelen zijn daardoor duurzaam en bovendien afgewerkt met aandacht voor detail. Sommige juwelen zijn zelfs bezet met steentjes. Ze zijn het ideale geschenk voor een communie, lentefeest, verjaardag, suikerfeest, kerstcadeau, … De kinderjuwelen van kids by Cara sluiten aan op de droomwereld van uw kind, daarnaast zijn de juwelen veilig en niet gevaarlijk voor hun gezondheid.

Wilt u graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel, wij beantwoorden graag uw vragen.
Bovendien hebben wij ook een mooie collectie aan juwelen en horloges voor de mama en papa! Spring dus zeker eens binnen in onze winkel in Aalst.