Over ons

Ons ervaren luxe team staat voor u klaar

Juwelier Bosmans te Aalst is hét adres bij uitstek waar u voor elke gelegenheid het perfecte sieraad of uurwerk vindt. Wij zijn trots u een brede waaier te kunnen aanbieden aan topmerken van uurwerken en luxe juwelen. Wij zorgen er bovendien voor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en nieuwigheden waardoor u verzekerd bent van actueel advies. Van Breitling tot Annamaria Cammilli en Messika, er zit altijd wel een merk tussen dat het beste in uzelf naar boven haalt.

Elegante en luxe juwelen binnen handbereik

Onze juwelierszaak is gekend voor zijn kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat ons team regelmatig op bezoek gaat bij de verschillende fabrikanten. Niet alleen om de laatste modellen te bewonderen, maar ook om kennis op te doen van de gebruikte technieken. Alleen door deze te begrijpen zijn wij in staat om u de beste zorg en kwaliteit aan te kunnen bieden. Bij elke aankoop geven wij daarom ook tips hoe u uw luxe juweel of unieke uurwerk het best kan onderhouden.

Sinds de overname van juwelierszaak De Wolf in 2013 heeft zaakvoerder Marc Bosmans er bewust voor gekozen om zowel een fashion als luxe afdeling te creëren. Zo kunnen wij heel specifiek inspelen op uw wensen. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden onze zaak verlaat.


Marc Bosmans

Zaakvoerder Marc Bosmans heeft het juweliersvak van huis uit meegekregen. Hij studeerde in 1982 af aan het Instituut Technicum te Antwerpen als uurwerkmaker, juwelier en ontwerper. In de jaren die volgden heeft hij veel kennis in verschillende ateliers opgedaan om vervolgens in 1992 zijn eerste zaak in Halle te openen. Voor Marc zit het hem in de details. Daarom biedt juwelier Bosmans te Aalst een selectief assortiment aan van de meest kwalitatieve uurwerken en luxe juwelen. Alleen het beste is goed genoeg.

Eveline Biesmans

Eveline is al lid van het team van voor de overname door zaakvoerder Marc Bosmans. Door de jaren heen heeft zij een schat aan kennis opgedaan. Niet alleen door de ervaring in de juwelierszaak maar ook door de verschillende cursussen die zij gevolgd heeft. Voor haar is het belangrijk om u het juiste advies te kunnen geven. Zij haalt plezier uit haar werk als zij ziet dat u met een glimlach de zaak verlaat.