Orciani

Claudio Orciani is een Italiaanse ontwerper die zijn passie gevonden heeft in het maken van elegante, lederen handtassen. Elke tas is gemaakt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Italiaanse lederen tassen zijn hét fashion item voor trendy vrouwen die houden van uitzonderlijke accessoires.

Exclusiviteit van Orciani tassen

Met Orciani tassen kiest u voor een exclusief accessoire. Van elk model wordt slechts één exemplaar gemaakt. Deze accessoires zijn daarom de perfecte keuze voor wie uniek wil zijn. Maar dat wil ook zeggen dat ze snel weg zijn. Haast u dus naar Juwelier Bosmans in Aalst! Of neem contact op met ons.

Naast het unieke design, worden Orciani tassen ook ontworpen met oog op de wereld rondom ons. Door te kiezen voor duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie zorgt Orciani voor een lage impact op het milieu.

Andere accessoires

Het gamma van Orciani wordt vervolledigd door een uitgebreid assortiment van portefeuilles, make-uptassen en pochettes.

Persoonlijk advies in onze winkel

Orciani tassen zijn ideaal voor zij die houden van exclusieve accessoires. Kom deze prachtige Italiaanse collectie zelf ontdekken, passen en ervaren bij Juwelier Bosmans in Aalst! Hou onze website en sociale media (Facebook en Instagram) goed in de gaten om snel de nieuwste collecties te shoppen..