OSCAR kaarsen

Met OSCAR kaarsen van het Belgische OSCAR Luxury bieden wij de best mogelijke kwaliteit kaarsen aan die er niet alleen uniek uitzien maar ook al uw zintuigen prikkelen. Deze luxe geurkaarsen worden gemaakt in een kaarsenfabriek te Brecht. Om een zo natuurlijk mogelijke beleving te creëren maken ze hun geurkaarsen met een vurige houten wiek die heerlijk knispert. Hiervoor is zeer sterk glas nodig, vandaar de keuze voor hoogstaand Europees mondgeblazen glas.

Typerend aan OSCAR kaarsen is het gebruik van ruwe materialen zoals beton, huiden en vachten. Maar geen nood! Als milieubewuste onderneming kiezen zij resoluut voor huiden afkomstig van restafval om er nog iets moois mee te kunnen maken. Daarnaast verwerken zij zo veel mogelijk duurzame materialen in hun kaarsen zoals:

  • • Duitse paraffine gemaakt van het meest gezuiverde restproduct van vliegtuigkerosine.
  • • Kaarsvet dat voldoet aan de meest strenge Europese normen (en dus geen kaarsvet op plantaardige basis).

Persoonlijk advies in onze winkel

Ontdek in onze winkel de luxueuze OSCAR kaarsen en alle bijzondere geuren. Wij staan met plezier voor u klaar om u meer te vertellen over elke geur en het verhaal erachter. Behalve kaarsen vindt u in onze winkel ook geurdiffusers, roomsprays en andere home producten van OSCAR Luxury.