Ice Watch horloges

Dit Belgische merk, dat in 2006 werd opgericht, staat voor knallende kleuren en verandering! Hun slogan is niet voor niets: ā€œChange. You can.ā€. Met hun felle jeugdigheid veroveren Ice Watch uurwerken wereldwijd harten. Katy Perry draagt Ice Watch in haar Part of me-videoclip en David Guetta heeft zijn eigen collectie gelanceerd.

Het merk zelf brengt elk jaar nieuwe modellen op de markt. De horloges zijn ondertussen in bijna alle kleuren beschikbaar, zelfs fluo. U kunt geen outfit bedenken of Ice Watch heeft er een bijpassend uurwerk voor. De uurwerken van Ice Watch zijn gemaakt uit comfortabel plastic. Dit maakt ze ook prima geschikt voor kinderen! Zeker als u weet dat ze beschikbaar zijn in verschillende maten: van mini tot XL.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Ice Watch zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.