Balmain

Balmain horloges zijn ontworpen met als inspiratie de kunst die Pierre Balmain gebruikte. Als modeontwerper was Pierre Balmain één van de bekendste en kunstzinnigste van zijn tijd. De horloges waarin de ontwerper zijn inspiratie duidelijk naar voor komt, zijn dan ook een vleugje Parijse haute couture rond je pols.

Een Balmain horloge valt op dankzij haar unieke uitstraling. In veel horloges vinden we de oude arabeske en florale motieven terug. Dit is ook meteen het meest bekende handelsmerk van het duurzame merk. Luxe en sportiviteit gaan hand in hand bij dit Zwitserse horlogehuis. De elegante uurwerken worden vaak afgewerkt met schitterende briljanten en een duurzame coating in rosé- of goudkleur.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Balmain zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruime voorraad aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u weer maximaal plezier beleeft aan uw uurwerk.