Rodania

Het merk is opgericht in 1930 in Grenchen, de bakermat van de Zwitserse horloge-industrie. Van hieruit zou Rodania, stap voor stap, aan zijn veroveringstocht beginnen. Deze Zwitserse horloges belichamen de passie voor stijl, traditie en precisie die het merk al meer dan 80 jaar typeert.

De horloges van Rodania zijn u op het lijf geschreven! De vele verschillende ontwerpen van de uurwerken maakt dat er voor iedere stijl een bijpassend horloge te vinden is. Voor zowel mannen, vrouwen als ook kinderen bieden ze comfortabele, verfijnde en kwalitatieve horloges aan. Bij Rodania vindt u altijd een model dat bij u past en uitdrukt wie u bent en wat u voelt!

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Rodania zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.