CALVIN KLEIN horloges

Calvin Klein, het Amerikaanse merk met een Belgisch tintje! Het merk ontwerpt eigenzinnige uurwerken die u snel herkent aan de bekende letters CK in het design. De ontwerpen worden gekenmerkt door elegantie en modebewustzijn.

De collectie van Calvin Klein is voortdurend aan het uitbreiden. Jaarlijks komen er maar liefst een 8-tal lijnen bij! Dit zorgt ervoor dat u een enorme keuze heeft aan verschillende en eigentijdse ontwerpen. Zeker als u weet dat deze horloges worden gecompleteerd met een Zwitsers hoogkwalitatief binnenwerk, is het meer dan de moeite waard om u te laten inspireren door dit eigenzinnige merk. Daarnaast kunt u de uurwerken perfect combineren met de fashion juwelen van Calvin Klein! Kom kijken en ontdek uw eigen stijl.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Calvin Klein zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.