Michael Kors horloges

Het Amerikaans merk Michael Kors werd opgericht in 1981. In eerste instantie stonden ze vooral bekend om hun handtassen, maar ondertussen is dat al zoveel meer. Dit merk ademt weelderigheid en versterkt ieder zijn of haar zelfzekerheid. De New-Yorkse flair is terug te vinden in ieder design.

De horloges van Michael Kors staan bekend om het gebruik van luxueuze materialen. Ze ontwerpen opvallende uurwerken in rosé, goud en zilver en met schitterende zirkonium steentjes. Het merk staat voor alles wat met chic, glamour en tijdloos te maken heeft. Levensgenieters die van verfijndheid en kwaliteit houden, mogen dit merk zeker niet missen.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Michael Kors zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.