Longines

Het Zwitserse horlogemerk Longines kent een rijke geschiedenis sinds de oprichting in 1832. Het logo is bv het oudste geregistreerde logo van een horlogemerk! Dankzij de eeuwenlange ervaring is Longines specialist in het produceren van bijzondere horloges en nauwkeurige uurwerken.

Alle horloges van Longines stralen de traditie en elegantie van het Zwitserse merk uit. De Longines horloges zijn ontworpen met zowel een kwarts binnenwerk als een automatisch gangwerk en zijn gemaakt van luxe materialen. Longines staat daarnaast voor precisie: al vanaf de Olympische Spelen in Oslo (1952) is Longines het merk dat verantwoordelijk is voor het bepalen, registeren en tonen van de tijden.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Longines zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruime voorraad aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u weer maximaal plezier beleeft aan uw uurwerk.