Fossil horloges

Het Amerikaanse merk Fossil werd in 1984 in het plaatsje Richardson in Texas opgericht. Anders dan de plaats van oprichting doet vermoeden, is het verre van conservatief! Fossil is een revolutionair modelabel dat ondertussen al in meer dan 90 landen wereldwijd is vertegenwoordigd.

Met de combinatie van een ontspannen retrodesign, een heel hoge kwaliteit en een cool vleugje humor slaat Fossil de nagel van deze tijd op de kop. De collectie bestaat o.a. uit herenhorloges met opvallende lederen armbanden die zorgen voor een stoere look. Bij de dameshorloges en chronografen voor vrouwen zorgt een vleugje vintage voor een casual look. Als een Fossil horloge u op het lijf geschreven is, neem dan zeker ook een kijkje bij de fashion juwelen van Fossil.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Fossil zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.