Bering

Tijdloos mooi en duurzaam, net als het eeuwige ijs. Bering combineert minimalistisch Deens design met optimale materiaalsterkte op een unieke manier. Geïnspireerd door de schoonheid van het Arctische landschap wordt de stijl van Bering horloges gekenmerkt door heldere, gestroomlijnde vormen en pure elegantie.

De prachtige horloges van dit Deense merk hebben een koele, strakke stijl. Ze zijn gemaakt van eersteklas materialen: stainless steel, titanium of hightech keramiek. Zo is een schitterende collectie van zowel dames- als herenhorloges ontstaan. Voor iedereen die liefhebber is van platte uurwerken van uitstekende kwaliteit is Bering een horlogemerk om te onthouden en vooral om met veel plezier te dragen.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Bering zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.