Guess horloges

Het Amerikaanse merk Guess is sinds 1981 een merk dat een speelse en modieuze stijl belichaamt. Guess combineert de laatste fashion trends met innovatieve technologie. Het ontwikkelt horloges in verschillende moderne stijlen zonder het tijdloze aspect uit het oog te verliezen.

Guess heeft sinds de oprichting al verschillende trends weten te zetten. Misschien herinnert u zich de luipaardprint, denim accenten en steentjes nog. Daarmee is Guess een echte trendsetter geworden. Heren met pit dragen een Guess uurwerk graag om hun pols, relaxed en zelfbewust. Maak de trendsetter in uzelf wakker en durf het voortouw nemen met een uurwerk van Guess. Wil je graag ontdekken wat dit merk nog meer in petto heeft? Ga dan zeker ook eens kijken bij de fashion juwelen van Guess.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende modellen van het merk Guess zien, passend bij uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan uurwerken en mocht uw model niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor de reparatie van uw uurwerk? Wij herstellen uw horloge professioneel zodat u er weer maximaal plezier aan beleeft.