Police

Police is een rebels Italiaans lifestyle merk met een brede selectie aan modeaccessoires die een krachtige en moderne uitstraling hebben. Het eigenzinnige merk gelooft als geen ander in de kracht van ideeën en innovatie. Met hun hippe rockster imago richten ze zich op mensen die houden van een gewaagd design.

De typisch ruige uitstraling van Police juwelen is ideaal voor mannen die houden van een urban stijl. De ontwerpen zijn donker, maar tegelijk glamoureus. Geen wonder dat ook grote namen uit Hollywood maar al te graag dit merk dragen. Bent u ook op zoek naar een uurwerk van het merk Police? Ontdek dan snel hun collectie van stoere horloges.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Police zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.