Bigli juwelen

Het Belgische merk Bigli maakt moderne juwelen met een tijdloos design. Hun doel is het ontwerpen van juwelen die zowel verfijnd als comfortabel zijn en de test van mode en tijd kunnen doorstaan. Daardoor kunnen vrouwen die van Gianfranco Bigli houden zelfs na vele jaren hun collectie uitbreiden met een ring, hanger of oorringen.

De collecties bestaan uit een breed scala aan gouden en diamanten juwelen. Dit gecombineerd met edelstenen en felle kleuren maakt dat vrouwen die dit dragen helemaal zichzelf kunnen zijn. De sieraden geven energie om het leven mooier te maken! Laat u inspireren door deze trendy en juwelen.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Bigli zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.