Blush juwelen

Blush is een merk van Nederlandse bodem met prachtige juwelen gemaakt van 14 karaat goud. De sieraden van dit merk zijn tijdloos en vrouwelijk. Elk juweel is gemaakt met oog voor detail. Ze zijn delicaat en hebben een stijlvolle en elegante uitstraling. Bovendien geven ze elke outfit een chique uitstraling.

De collectie van het merk bestaat uit ringen, kettingen, armbanden en oorbellen. Sommige hiervan zijn volledig van goud gemaakt, anderen zijn ingelegd met zirkoniastenen. De creaties staan garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast kan u ervoor kiezen om één ring te dragen of deze uit te breiden met meerdere aanschuifringen om een persoonlijke look te creëren.

Persoonlijk advies in onze winkel

Kom bij ons langs in de winkel. Wij laten u graag verschillende sieraden van Blush zien en passen, rekening houdend met uw wensen. We hebben altijd een ruim assortiment aan juwelen en mocht uw model of maat niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u!

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor het herstellen van uw juwelen? Wij repareren uw sieraden professioneel zodat u hier nog lang plezier aan kunt beleven.